Texel - De Rovershut

8-daagse Vakantie - Texel - Nederland

Niveau 18 jr en > gemid hoog niveau
Niveau 18 jr en > gemid hoog niveau
Groepsaccommodatie
Groepsaccommodatie
Kleine Bus
Kleine Bus

Reissom vanaf 1.175,-

Groepsamenstelling

De reissom is inclusief groepsgeld, bestaande uit: elke dag een excursie, uitstapje of activiteit. Voor een uitgebreid kostenoverzicht, kies "Bereken jouw prijs".

Groepsamenstelling

Vertrekdatum: 07-07-2023

Deze groep bestaat voorlopig uit 6 personen (6 mannen en 0 vrouwen), met een leeftijd tussen de 19 en 27 jaar.

Vertrekdatum: 25-08-2023

Deze groep bestaat voorlopig uit 6 personen (6 mannen en 0 vrouwen), met een leeftijd tussen de 19 en 32 jaar.

Deze reis is binnenkort te boeken! Ga je mee?

Helaas hebben wij op dit moment nog niet alle informatie. Wij doen hard ons best om jou dit zo snel mogelijk te laten weten, hou de website in de gaten!

Wil je wel alvast zeker zijn van een plekje of een eenpersoonskamer? Vul dan vrijblijvend jouw gegevens in, via onderstaande groene knop.

Velden met een * zijn verplicht

Omschrijving

Waarom deze vakantie

 • Verblijf in de bossen van Texel

 • Met een gids wandelen door de Slufter

 • Vaartocht met de TX44

 • Online kennismakingsbijeenkomst

  Op de reis met vertrek 7 juli en 25 augustus is alleen nog plaats voor een heer op een gedeelde kamer

Texel

Texel is het grootste Waddeneiland en biedt zonder twijfel de meeste afwisseling. De natuur op Texel is groots, er zijn maar liefst 40 officiële natuurgebieden! En ook buiten de natuurgebieden bezit Texel een enorme vogelrijkdom en bijzondere planten. En we hebben het niet nageteld, maar men zegt dat er op Texel net zoveel schapen als mensen wonen!

Texel heeft 7 dorpjes met elk hun eigen sfeer en gezelligheid. Alle dorpen worden omringd door heel veel natuur. Deze week verblijven wij in het dorp Den Burg, de ‘hoofdstad’ van Texel. Ons vakantiehuis is rustig en buiten het centrum gelegen.

Verblijf

De Rovershut

Op een open plek in de bossen van Texel vinden we de Rovershut. Een warm en comfortabel ingericht vakantiehuis. Rust en ruimte staan hier centraal. De Rovershut bestaat uit twee ruime 8-persoons vakantiehuizen. Wij nemen daar één van in gebruik. De Rovershut heeft een unieke locatie, door de nabijgelegen duinen wandel je zo het strand op!

De woonkamer van ons vakantiehuis is gezellig en licht. Er is een open keuken (van alle gemakken voorzien) en een comfortabele zithoek (met TV) en grote eettafel. Aansluitend aan de woonkamer vinden we een rusthoek.

Via de openslaande deuren in de woonkamer lopen we zo ons privé terras op. Vanaf het terras hebben we vrij uitziek op de open plek in het bos, waar de Schotse Hooglanders grazen. De tuin is voorzien van een ruime eettafel en een loungeset. Wil je wat energie kwijt? Maak gebruik van de trampoline! Of speel een potje voetbal op het grasveld.

Ons huis heeft 4 slaapkamers met elk twee eenpersoons boxspringbedden welke uit elkaar staan. Eén slaapkamer bevindt zich op de begane grond en heeft een eigen badkamer. In totaal zijn er drie badkamers (alle met douche en één badkamer heeft ook een bad) en 3 toiletten waarvan 2 separaat.

Activiteiten

Wat gaan we doen

Voor deze vakantie hebben we twee excursies gereserveerd. De overige dagen delen we samen in. Onze begeleiders stellen in overleg met jou een leuk programma samen en natuurlijk mag je altijd aangeven wat jij leuk vindt en waar je zin in hebt.

 • Wandelen door de Sluftervallei: We wandelen over de kwelder en waden door de kreken! Een privé gids neemt ons mee over de duinen om het bijzondere natuurgebied de Slufter te verkennen. Dit gebied is gelegen in Nationaal Park Duinen van Texel en bij extreme weersomstandigheden komt het zeewater tot aan de dijk! Hoe de planten die hier groeien daar tegen bestand zijn? Onze gids legt het ons allemaal uit! Let op! Houd rekening met de dynamiek van de Slufter. Neem geschikte buitenkleding mee en eventueel een extra trui. Draag laarzen of schoenen die nat en vies mogen worden.

 • Boottocht: We maken een tocht met een TT44 boot. Onderweg genieten we van de zee en misschien zien we wel zeehonden!

Foto's

 • Texel De Rovershut - Strand
 • Texel - Groepsfoto - AutiTravel begeleide vakanties voor mensen met autisme
 • Texel De Rovershut - Accommodatie
 • Texel - Wandeling - AutiTravel begeleide vakanties voor mensen met autisme
 • Texel De Rovershut - Vuurtoren
 • Texel De Rovershut - Schotse Hooglanders
 • Texel De Rovershut - Woonkamer en keuken
 • Texel - Groepslunch - AutiTravel begeleide vakanties voor mensen met autisme
 • 8.0

  Klantwaardering

  Nina waardeert deze reis met een 8.0

  "Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad. Leuke mensen, leuke dingen gedaan en Texel was heel erg mooi!"

 • 9.0

  Klantwaardering

  William waardeert deze reis met een 9.0

  "Het was een leuke vakantie, de begeleiding was heel erg leuk en grappig. De reisgenoten waren ook heel erg leuk, het weer zat mee, kortom een geslaagde vakantie."

 • 8.0

  Klantwaardering

  Ron waardeert deze reis met een 8.0

  "De vakantie (Texel) was geweldig. We hadden een hele leuke groep, veel gesprekstof en veel gelachen. De excursies/uitstapjes waren heel erg leuk en interessant. Zo waren de excursies door de duinen en de slufter heel erg interessant. Het eten was heel erg lekker en het was goed. Kortom een zeer geslaagde vakantie."

 • 10.0

  Klantwaardering

  Tobias waardeert deze reis met een 10.0

  "Tobias heeft een fantastische vakantie gehad. Hij heeft het er bijna dagelijks over. Nu was Texel ook zijn droombestemming, maar toch. Complimenten voor de organisatie en begeleiding."

 • 9.0

  Klantwaardering

  Ron waardeert deze reis met een 9.0

  "Het was een top vakantie !"

 • 9.0

  Klantwaardering

  Leonie waardeert deze reis met een 9.0

  "Volgend jaar weer in de Rovershut! Ik ga graag nog een keer."

Terug naar zoekresultaten

Vertrekdata:

 • 07-07-2023 (Vol)
 • 25-08-2023 (Vol)

Betekenis statussen

Gegarandeerd vertrek
Deze datum heeft een gegarandeerd vertrek. Dit betekent dat de reis altijd doorgaat, ongeacht het aantal reizigers. Je kunt je dus nu al voorbereiden op jouw vakantie!

Beschikbaar
Deze vakantie heeft nog voldoende plaatsen beschikbaar. Een boeking op deze datum kunnen wij dan ook direct aan jou bevestigen, onder voorbehoud van geschiktheid, tenzij je kiest voor een extra optie, zoals een 1-persoonskamer. Deze zijn altijd op aanvraag.

Op aanvraag
Dit betekent dat de vakantie op de door jou gekozen vertrekdatum niet direct vanuit onze voorraad beschikbaar is. Als je deze reis boekt, streven wij ernaar je uiterlijk binnen 5 werkdagen te informeren omtrent de status van de boeking.
Indien jouw aanvraag niet gerealiseerd kan worden, dan vervalt jouw boeking natuurlijk kosteloos en zullen wij jou informeren over de beschikbaarheid van andere vakanties. Kan aan de aanvraag worden voldaan, dan is jouw boeking definitief en ontvang je van ons een bevestiging.

 
Texel De Rovershut - StrandTexel - Groepsfoto - AutiTravel begeleide vakanties voor mensen met autisme