Ibiza

8-daagse Vliegreis - San Antonio - Spanje

Niveau 18 jr en > hoog niveau
Niveau 18 jr en > hoog niveau
Hotel
Hotel
Vliegreis
Vliegreis

Reissom vanaf 2.619,-

Groepsamenstelling

De reissom is inclusief groepsgeld, bestaande uit: elke dag een excursie, uitstapje of activiteit. Voor een uitgebreid kostenoverzicht, kies "Bereken jouw prijs".

Groepsamenstelling

Vertrekdatum: 12-08-2024

Deze groep bestaat voorlopig uit 5 personen (1 mannen en 4 vrouwen), met een leeftijd tussen de 25 en 29 jaar.

12-08-2024 (Gegarandeerd vertrek)

Extra opties

(van onderstaande opties is de prijs en beschikbaarheid op aanvraag)

Hulp nodig bij boeken?

x

Wil je hulp van onze medewerkers bij het invullen van jouw boekingsformulier? Vul hier dan jouw gegevens in, dan bellen we jou binnen 1 werkdag terug.

Omschrijving

Waarom deze vakantie?

  • Op loopafstand van het centrum

  • Op basis van All Inclusive

  • Heerlijk hotel met perfecte ligging

  • Online kennismakingsbijeenkomst

    Er is nog 1 plaats voor een dame op een gedeelde kamer

Ibiza

Ibiza staat bekend om de vele party’s en uitstekende feesten. Het prachtige eiland heeft ook een andere kant; indrukwekkende baaitjes, gezellige dorpjes en prachtige zonsondergangen. We verblijven in San Antonio,  één van de gezelligste plaatsen van het eiland. Het vroegere vissersplaatsje is uitgegroeid tot een veelzijdige vakantieplaats met gezellige terrassen, maar ook shoppen gaat hier uitstekend. 

Verblijf

Hotel Marble Stella Maris

Hotel Marble Stella Maris heeft alles! Prachtig gelegen op een met pijnbomen begroeide heuvel en rond het hotel een mooie mediterrane tuin. Twee van de mooiste zandstranden in de schilderachtige baaien Cala Gracio en Cala Cracioneta zijn op loopafstand. Het bruisende centrum van San Antiono is niet ver met de bus.

Faciliteiten
Vanuit het hotel kijk je zo naar de zee. Het hotel heeft een zonneterras met heerlijk comfortabele ligbedden en parasols. We verblijven hier All Inclusive, de maaltijden en drankjes zijn inbegrepen!

Kamers
De kamers in Hotel Marble Stella Maris zijn netjes en verzorgd ingericht en beschikken over airconditioning, televisie, en een balkon of terras met zitje. De badkamer is voorzien van een bad of douche en toilet. Ook op de kamer kan er gebruik gemaakt worden van gratis wifi.

Locatie

Het hotel ligt niet ver van één van de gezelligste plaatsen van het eiland. Het vroegere vissersplaatsje is uitgegroeid tot een drukke en veelzijdige vakantieplaats met een bruisend nachtleven en volop vertier aan de stranden. In San Antonio bevindt zich een groot aantal gezellige terrassen, maar ook shoppen gaat hier uitstekend.  

Activiteiten

Programma van dag-tot-dag

Dag 1: Vertrek naar Ibiza
De vakantie kan beginnen! We komen aan op het magische eiland wat bekend staat om de mooiste zonsondergangen en natuurlijk de feestcultuur, maar zeker ook de adembenemende natuur. Met een transfer gaan we van het vliegveld naar ons ruim opgezette hotel waar alles inclusief is deze vakantie. Dat wordt genieten!

Dag 2: San Antonio en stranden
Vandaag verkennen we de stranden van San Antonio zoals Cala Gracio en Cala Salada gelegen in schilderachtige baaitjes. Als we de huurauto's hebben opgehaald kunnen we het bruisende San Antonio ontdekken.


Dag 3: Hippiemarkt
Na een relaxed ontbijt gaan we naar de grootste hippiemarkt van Ibiza de Punta Arabi (es Canar). 50 jaar geleden is deze begonnen met vijf kraampjes en muziek met viool en gitaar. Nu zijn het meer dan 500 kramen met de allerleukste spullen, maar ook heerlijk eten, cocktails, live muziek en meer.

Dag 4: Boottocht
Vandaag naar het relaxte zusje van Ibiza: Formentera. vanuit Ibiza haven vertrekt heel regelmatig de ferry en zijn we er in 35 minuten. Het eiland is een echte parel. Even heerlijk opladen in de natuur en de stadse prikkels van ons af te spoelen met het turquoise water. Meer in het binnenland vinden we duinen- en rotslandchappen, vuur- en watertorens, meren en dennenbossen en dat op een oppervlakte van maar 82 vierkante kilometer. Een heerlijk dagje!

Dag 5: Ibiza
Een vakantie op Ibiza kan niet zonder een bezoek aan de oude stad Ibiza (Eivissa). Heerlijk slenteren door de oude stad die ook wel Dalt Vila heet. Bezoek de kathedraal en we genieten van het uitzicht vanaf de stadsmuren.

Dag 6: Natuurpark Des Dalines en Es Cavallet
Vandaag bezoeken we het natuurpark Ses Salines en bewonderen de zoutvlaktes, ook wel het witte goud van Ibiza genoemd. Het strand van Es Cavallet is beroemd om het hagelwitte strand en een beachclub waar menig celebrity te vinden is.

Dag 7: Noordkust en Sant Joan de Labritja
We rijden naar het noordoosten van Ibiza en verkennen charmante dorpjes zoals Sant Miquel en Sant Joan de latritja. in de middag bezoeken we de stranden in het noorden zoals Benirras, bekend om zijn trommelceremonie bij zonsondergang op zondag.

Dag 8: 's ochtends leveren we de auto's weer in en kunnen we nog de laatste inkopen doen voor we 's avonds weer terugvliegen naar Nederland. Terugkijkend op een geweldige vakantie op een eiland geschikt voor iedereen!

De volgorde van het programma zoals hierboven beschreven kan wegens organisatorische redenen afwijken en is onder voorbehoud van wijzigingen.

Reissom

Vertrekdatum: 12-08-2024

  • Ibiza: 2.599,00
  • Reis-, bagage-, ongevallenverzekering Europa: 19,36

Inbegrepen in de reissom*

  • Retourvlucht vanuit Nederland naar Ibiza
  • Retourtransfer van de luchthaven naar ons hotel
  • Overnachtingen op basis van All Inclusive
  • Huurauto’s vanaf dag 2 t/m dag 8
  • Gezamenlijke consumpties
  • Excursiegeld voor uitstapjes en activiteiten
  • Kosten voor Reisbegeleiding
  • Reis-, bagage- en ongevallenverzekering “Comfort” van a.s.r. Verzekeringen (Let op: Eigen risico)

Niet inbegrepen in de reissom

  • Persoonlijke uitgaven (zakgeldadvies € 25 per dag)
  • Eigen consumpties en facultatieve excursies
  • Maaltijden buiten de maaltijden om, genoemd onder kopje inclusief.
  • Reserveringskosten €20 per boeking
  • Bijdrage Calamiteitenfonds €2,50
  • Consumentenbijdrage SGR €5 per persoon
  • Annuleringsverzekering

*Wanneer de reis op gegarandeerd vertrek of op aanvraag staat hebben wij al vluchten ingekocht. Het kan zijn dat er een extra toeslag voor de vluchten geldt als je mee wilt op de reis. Als dit van toepassing is dan zullen wij dat eerst met je overleggen alvorens de boeking definitief te maken.

Taxiservice

Taxiservice van en naar het vliegveld is mogelijk. Klik hier voor meer informatie.

Manieren van betalen

De kosten van onze vakanties zijn hoger dan die van de "reguliere " vakantieganger. De meerkosten worden worden veroorzaakt door de intensieve begeleiding op onze reizen. Voor reizigers die langdurige zorg genieten bestaat er een mogelijkheid om een deel van deze kosten vergoed te krijgen. Lees hier meer over de mogelijkheden.  

Reisinfo

Aantal reizigers/begeleiders

  • Min. aantal reizigers: 6
  • Max. aantal reizigers: 6
  • Max. aantal begeleiders: 2

Opstapplaatsen

  • Schiphol

Vervoer

  • We vliegen vanaf Schiphol Airport naar Ibiza. Onderstaand vluchtschema is onder voorbehoud van wijzigingen.
  • Vluchtschema

    Datum

    Luchthaven 

    Vertrek

    Aankomst

    Vluchtnummer

    12-08-2024

    Schiphol

    16:05

    18:55

    CD 121

    19-08-2024

    Ibiza

    19:35

    22:35

    CD 122

Bijzonderheden

  • Je dient in het bezit te zijn van een geldig paspoort/ Europese identiteitskaart.

Algemene informatie Ibiza, Spanje

Tijdsverschil
Er is geen tijdsverschil tussen het vasteland van Spanje en Nederland.

Taal
De officiële taal in
 Spanje is Spaans. Tijdens deze reis kunnen we goed met Engels terecht. Natuurlijk kan de begeleiding je altijd helpen.

Munteenheid
In
 Spanje wordt er met de euro betaald.

Klimaat
Het warme Middellandse Zeeklimaat maakt Ibiza een populaire vakantiebestemming. Van juni tot en met september is het heerlijk zomers weer. Dit zijn de meest droge maanden met veel zon. Temperatuur is gemiddeld 30 graden en het zeewater is heerlijk om in te zwemmen.

Foto's

  • Ibiza - strandfoto - Buitenhof Reizen begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking
  • Ibiza - Hotel Marble Stella Maris - Buitenhof Reizen begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking
  • Ibiza -  es cavallet - Autitravel - begeleide vakanties voor mensen met autisme
  • Ibiza - Hippiemarkt - Buitenhof Reizen begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking.
  • Ibiza - Kustfoto - Buitenhof Reizen begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking

Terug naar zoekresultaten

Vertrekdata:

  • 12-08-2024 (Gegarandeerd vertrek)

Betekenis statussen

Gegarandeerd vertrek
Deze datum heeft een gegarandeerd vertrek. Dit betekent dat de reis altijd doorgaat, ongeacht het aantal reizigers. Je kunt je dus nu al voorbereiden op jouw vakantie!

Beschikbaar
Deze vakantie heeft nog voldoende plaatsen beschikbaar. Een boeking op deze datum kunnen wij dan ook direct aan jou bevestigen, onder voorbehoud van geschiktheid, tenzij je kiest voor een extra optie, zoals een 1-persoonskamer. Deze zijn altijd op aanvraag.

Op aanvraag
Dit betekent dat de vakantie op de door jou gekozen vertrekdatum niet direct vanuit onze voorraad beschikbaar is. Als je deze reis boekt, streven wij ernaar je uiterlijk binnen 5 werkdagen te informeren omtrent de status van de boeking.
Indien jouw aanvraag niet gerealiseerd kan worden, dan vervalt jouw boeking natuurlijk kosteloos en zullen wij jou informeren over de beschikbaarheid van andere vakanties. Kan aan de aanvraag worden voldaan, dan is jouw boeking definitief en ontvang je van ons een bevestiging.

 
Ibiza - strandfoto - Buitenhof Reizen begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperkingIbiza - Hotel Marble Stella Maris - Buitenhof Reizen begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking