Fietsvakantie Veluwe

8-daagse Vakantie - Putten - Nederland

Niveau 18 jr en > hoog niveau
Niveau 18 jr en > hoog niveau
Hotel
Hotel
Eigen vervoer
Eigen vervoer

Reissom vanaf 1.029,-

Groepsamenstelling

De reissom is inclusief groepsgeld, bestaande uit: elke dag een excursie, uitstapje of activiteit. Voor een uitgebreid kostenoverzicht, kies "Bereken jouw prijs".

Groepsamenstelling

Vertrekdatum: 03-06-2023

Deze groep bestaat voorlopig uit 5 personen (4 mannen en 1 vrouwen), met een leeftijd tussen de 20 en 43 jaar.

03-06-2023 (Beschikbaar)

Extra opties

(van onderstaande opties is de prijs en beschikbaarheid op aanvraag)

Hulp nodig bij boeken?

x

Wil je hulp van onze medewerkers bij het invullen van jouw boekingsformulier? Vul hier dan jouw gegevens in, dan bellen we jou binnen 1 werkdag terug.

Omschrijving

Waarom deze vakantie

 • Fietsen én leuke uitstapjes

 • Vakantie voor sportievelingen

 • Verblijf op de Veluwe

 • Online kennismakingsbijeenkomst

Fietsvakantie Veluwe

De Veluwe is een heerlijke vakantieplek voor een fietsvakantie. We komen langs heidevelden, bossen en af en toe kom je langs een mooi kasteel. We fietsen over rustige wegen en fietspaden en rijden ca. 20 tot 50 km per dag. Heerlijk uitwaaien op de oer-Hollandse manier: op de fiets!

Je mag zelf je eigen fiets meenemen! Liever een fiets huren? Dat kan! Je kunt een elektrische fiets huren bij het hotel, hier zijn wel kosten aan verbonden.Verblijf

Fletcher Hotel Mooi Veluwe

Ons hotel is gelegen in Putten, midden in de bossen. Vanuit het hotel kunnen we mooie fietstochten maken over de Veluwe. De locatie is ideaal voor natuurliefhebbers.

Faciliteiten
Het hotel heeft een terras waar we lekker kunnen genieten van een drankje en een restaurant. We kunnen na een dagje fietsen ontspannen in de sauna. Het hotel heeft een eigen fietsenstalling, de fietsen staan dus lekker dichtbij!

Kamers
De kamers zijn ruim en comfortabel ingericht. De kamers hebben een zithoek en een bureau. De badkamer beschikt over een douche en toilet. Je kunt gratis gebruik maken van WiFi.

Locatie
Ons hotel ligt midden op de Veluwe. De Veluwe is een beboste landstreek in de Nederlandse provincie Gelderland.

Activiteiten

Fietsprogramma

Dag 1: De vakantie kan beginnen! We kunnen om 15:00 uur inchecken in het hotel. Je komt op eigen gelegenheid hier naar toe.

Dag 2: Vandaag staat onze eerste fietsdag op het programma! We zoeken samen met de begeleider een mooie route uit. We kunnen door de bossen fietsen of over de heide.

Dag 3: Na het ontbijt kiezen we weer samen met de begeleiders een leuke fietsroute uit!

Dag 4: Vandaag staat er een leuk uitje op de planning! We fietsen vanaf ons hotel naar het Ambachten- en Speelgoedmuseum. We kijken onze ogen uit! We zien speelgoed waar wij, je ouders of je grootouders mee zijn opgegroeid. Denk aan antieke poppen, rijdende treinen en poppenhuizen. We gaan uiteraard ook een kijkje nemen in het Ambachtenmuseum. We stappen bij een oude werkplaats van een smid naar binnen en zien de scharensliep en leerlooier aan het werk.

Dag 5: We beginnen deze dag bij het Zandsculpturenfestijn in Garderen. We staan oog in oog met de hunebedbouwers, de Bataven en de Romeinen, en dat allemaal gemaakt van zand! We zien hoe de mensen in de Middeleeuwen woonden en werkten. Hierna vervolgen we onze fietsroute door het Speulder- en Spielderbos, maar ook over de Ermelosche Heide. De route neemt ons verder mee naar de Schaapskooi, waar de grootste schaapskudde van Nederland zijn onderkomen heeft.

Dag 6: Vandaag is het alweer onze laatste fietsdag. We kiezen een leuke route en gaan er samen op uit!

Dag 7: De vakantie zit er al weer op! in de loop van de  ochtend checken we uit en reizen op eigen gelegenheid naar huis. We gaan thuis lekker bijkomen van de mooie fietsroutes die we hebben gereden. 

* Let op, bovengenoemd programma is onder voorbehoud van wijzigingen.

Reissom

Vertrekdatum: 03-06-2023

 • Fietsvakantie Veluwe: 1.019,00
 • Reis-, bagage-, ongevallenverzekering Nederland: 9,94

Inbegrepen bij de reissom

 • 6 overnachtingen in het hotel
 • 6 x ontbijt
 • 6 x diner
 • Gezamenlijke consumpties
 • Excursiegeld voor uitstapjes en activiteiten
 • Kosten voor reisbegeleiding
 • Reis- bagage en ongevallenverzekering van Europeesche Verzekeringen (let op: eigen risico)

Niet inbegrepen bij de reissom

 • E-bike verhuur € 25,- per dag
 • Overige persoonlijke uitgaven (zakgeldadvies € 20 per dag)
 • Extra consumpties en facultatieve uitstapjes
 • Reserveringskosten €20 per boeking
 • Consumentenbijdrage SGR á €5,00 per persoon
 • Annuleringsverzekering

Taxiservice

Taxiservice van en naar de opstapplaats is mogelijk. Klik hier voor meer informatie.

Manieren van betalen

De kosten van onze vakanties zijn hoger dan die van de "reguliere " vakantieganger. De meerkosten worden worden veroorzaakt door de intensieve begeleiding op onze reizen. Voor reizigers die langdurige zorg genieten bestaat er een mogelijkheid om een deel van deze kosten vergoed te krijgen. Lees hier meer over de mogelijkheden.Reisinfo

Aantal reizigers/begeleiders

 • Min. aantal reizigers: 6
 • Max. aantal reizigers: 6
 • Max. aantal begeleiders: 2

Opstapplaatsen

 • Ik ga rechtstreeks naar de accommodatie

Bijzonderheden

 • Zorg voor een geldig paspoort of Europese ID kaart.

Reiscategorie Hoog Niveau

Deze vakantie is geschikt voor deelnemers met autisme van 18 jaar en ouder, met een hoog niveau. Een deelnemer aan deze vakantie:

 • Woont onder (ambulante) begeleiding of zelfstandig
 • Heeft een goede lichamelijke gesteldheid en conditie
 • Is zelfstandig, kan zichzelf wassen en aankleden.
 • Kan verbaal communiceren
 • Kan meedenken over het programma en evt. meewerken aan corvee
 • Kan functioneren in een groep en is (deels) in staat om zichzelf te vermaken

Begeleiding

Bij onze vakanties staat het gezamenlijk vakantie vieren voorop, maar met ruime aandacht voor de individuele behoefte. Daarom gaat er op deze vakantie 1 begeleider mee per 3 deelnemers.

Kennismakingsbijeenkomst

Voorafgaand aan jouw vakantie organiseren wij een online kennismakingsbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst kun je alvast kennismaken met de begeleiding en andere deelnemers.

De coördinator van de vakantie geeft je alvast meer informatie over de vakantie. Ben je nog niet eerder met AutiTravel op vakantie geweest, dan heb je ook een kennismakingsgesprek met de coördinator. Ben je eerder met ons op vakantie geweest, maar wil je toch graag een gesprek met de coördinator dan kun je dit aangeven bij aanmelding voor de bijeenkomst.

De online bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 2 mei 2023 om 19.30 uur.  Je ontvangt van ons een uitnodiging met daarin een link waarmee je de bijeenkomst kunt bijwonen.

Reisadvies

Momenteel zijn er geen maatregelen in Nederland voor corona. Wij kunnen nu nog niet zeggen wat de maatregelen en adviezen voor Nederland zullen zijn op het moment dat jij op vakantie gaat. Wij houden ons aan de richtlijnen die gelden op het moment van de uitvoering van de reis. Indien er wijzigingen optreden dan zullen wij je hier per mail over informeren.

NB: Mocht blijken dat na boeking wijzigingen optreden in de Covid-19 richtlijnen in Nederland dan dien je hieraan te voldoen. Je bent hier zelf verantwoordelijk voor. Mocht je hier niet aan kunnen voldoen, dan kan je helaas niet mee op deze reis en zijn eventuele annuleringskosten voor jouw eigen rekening.


Foto's

 • Fietsvakantie Veluwe - Fietsers - Autitravel begeleide vakanties voor mensen met autisme
 • Fietsvakantie Veluwe - Hotel Fletcher - Autitravel begeleide vakanties voor mensen met autisme
 • Fietsvakantie Veluwe - Fietspad - Autitravel begeleide vakanties voor mensen met autisme
 • Fietsvakantie Veluwe - Koeien - Autitravel begeleide vakanties voor mensen met autisme
 • Fietsvakantie Veluwe - Sloot - Autitravel begeleide vakanties voor mensen met autisme

Terug naar zoekresultaten

Vertrekdata:

 • 03-06-2023 (Beschikbaar)

Betekenis statussen

Gegarandeerd vertrek
Deze datum heeft een gegarandeerd vertrek. Dit betekent dat de reis altijd doorgaat, ongeacht het aantal reizigers. Je kunt je dus nu al voorbereiden op jouw vakantie!

Beschikbaar
Deze vakantie heeft nog voldoende plaatsen beschikbaar. Een boeking op deze datum kunnen wij dan ook direct aan jou bevestigen, onder voorbehoud van geschiktheid, tenzij je kiest voor een extra optie, zoals een 1-persoonskamer. Deze zijn altijd op aanvraag.

Op aanvraag
Dit betekent dat de vakantie op de door jou gekozen vertrekdatum niet direct vanuit onze voorraad beschikbaar is. Als je deze reis boekt, streven wij ernaar je uiterlijk binnen 5 werkdagen te informeren omtrent de status van de boeking.
Indien jouw aanvraag niet gerealiseerd kan worden, dan vervalt jouw boeking natuurlijk kosteloos en zullen wij jou informeren over de beschikbaarheid van andere vakanties. Kan aan de aanvraag worden voldaan, dan is jouw boeking definitief en ontvang je van ons een bevestiging.

 
Fietsvakantie Veluwe - Fietsers - Autitravel begeleide vakanties voor mensen met autismeFietsvakantie Veluwe - Hotel Fletcher - Autitravel begeleide vakanties voor mensen met autisme