Hoe te boeken

Kies een reis die bij jou past! Je vindt ons reisaanbod op onze website. Zodra je jouw vakantie gevonden hebt, kun je deze boeken via de website. De boeking wordt gemaakt door het invullen van het digitale aanmeldingsformulier.
 
Optie nemen
Wil je liever eerst een optie (voorlopige boeking) nemen, bel dan naar 0182-587053. De optie is vrijblijvend en gratis en blijft 5 dagen staan. We willen wel graag van jou weten of wij de optie mogen omzetten in een definitieve boeking of dat je de optie wilt annuleren. Het is niet verplicht om eerst een optie te nemen.  

 

Belangrijk
We vinden het prettig en belangrijk dat het aanmeldingsformulier zo volledig mogelijk ingevuld wordt. De vrijwillige begeleiders gebruiken deze informatie tijdens de reis om jou/jouw reiziger de hulp te kunnen bieden die je prettig vindt. Zijn er bijzonderheden met betrekking tot vaste gewoontes, diëten of verzorging, dan willen we dat graag weten.


Definitieve boeking

Na ontvangst van jouw boeking of aanmeldingsformulier bekijken de medewerkers van de afdeling Informatie en Reserveringen jouw boeking. Zij controleren of wij de benodigde informatie hebben. Hierna wordt jouw boeking definitief gemaakt of word je gebeld met een voorstel voor een alternatieve vakantie.


Bevestiging

Zodra de boeking definitief gemaakt is, ontvang je een digitale bevestiging in de vorm van een factuur. Controleer deze goed, want de boeking is nu definitief. Dit betekent dat je geen herroepingsrecht meer hebt. Annuleringen en wijzigingen vallen nu onder de ANVR Reizgersvoorwaarden.
 
Betaling
Binnen 14 dagen na factuurdatum dien je conform ANVR Reizigersvoorwaarden een aanbetaling van 30% van de totale reissom, de reserveringskosten en de eventuele annuleringsverzekering te voldoen. De restantbetaling dient uiterlijk 6 weken voor vertrek bijgeschreven te zijn. Boek je een reis die binnen 6 weken vertrekt, dan dien je bij boeking het gehele bedrag ineens te voldoen. Voor onze zeecruises gelden afwijkende betalingsvoorwaarden. Hierover word je geïnformeerd op de boekingsbevestiging.