Thailand

13-daagse Rondreis - Bangkok - Thailand

Niveau 18 jr en > hoog niveau
Niveau 18 jr en > hoog niveau
Hotel
Hotel
Vliegreis
Vliegreis

Reissom vanaf 3.199,-

Groepsamenstelling

De reissom is inclusief groepsgeld, bestaande uit: elke dag een excursie, uitstapje of activiteit. Voor een uitgebreid kostenoverzicht, kies "Bereken jouw prijs".

Groepsamenstelling

Vertrekdatum: 22-05-2020

Er is geen informatie over de groepsamenstelling op deze vertrekdatum beschikbaar.

22-05-2020 (Beschikbaar)

Extra opties:

(van onderstaande opties is de prijs en beschikbaarheid op aanvraag)

AutiTravel gunt haar reizigers een mooie vakantie, daarom vragen wij diverse gegevens bij het boeken van de reis. Dit duurt slechts 10 minuten met een mooie vakantie in het vooruitzicht!

Hulp nodig bij boeken?

x

Wilt u hulp van onze medewerkers bij het invullen van uw boekingsformulier? Vul hier uw gegevens in, dan reserveren wij een plek voor u en bellen u binnen 1 werkdag terug.

Optie nemen op deze reis?

x

Wilt u een optie nemen op deze reis? Vul dan dit formulier in.

Omschrijving

Sawadee Ka! Op vakantie naar het Noorden van Thailand staat in het teken van groene, bergachtige landschappen, bergstammen, indrukwekkende tempels, jungle, ontmoeting met imponerende olifanten, het bruisende Bangkok en niet te vergeten de vriendelijke bevolking en het heerlijke eten!

De Reis

We ontmoeten elkaar op Schiphol waarna we in ongeveer 11 uur naar Bangkok vliegen. Onze rondreis begint meteen al goed met een heerlijke welkomstlunch en het bezoeken van prachtige tempels. Samen met een Engelssprekende Thaise gids gaan we de komende dagen op reis door Thailand. De gids zal ons alles vertellen over dit heerlijke land en ons de meest indrukwekkende bezienswaardigheden laten zien. We reizen rond per minibus en zullen ook 1 keer per nachttrein reizen, een unieke ervaring! Onderweg verblijven we in heerlijke hotels en kunnen we echt genieten!
 

Verblijf

Tijdens de rondreis verblijven we in goede middenklasse hotels. De hieronder genoemde hotels zijn onder voorbehoud en kunnen dus nog wijzigen.

Bangkok – Furama Silom Hotel
Centraal gelegen hotel in de stad. Op het dak van hotel bevindt zich een zwembad en vanuit het restaurant hebben we een prachtig uitzicht over de stad. De moderne kamers zijn o.a. voorzien van een televisie, wifi, airconditioning en badkamer met douche.

Kanchanaburi – Mida Hotel

Rustig gelegen in een groene omgeving aan de rivier De Kwai. Het resort heeft 2 zwembaden een bar en een recreatiezaal. De verzorgde kamers zijn voorzien van een televisie, airconditioning, minibar en een badkamer met bad of douche.

Phitsanulok – Topland Hotel

Centraal gelegen hotel met uitzicht op de Nan-rivier. Het hotel heeft een zwembad, verschillende restaurants maar ook een fijn dakterras. De kamers zijn voorzien van airconditioning, koelkastje, wifi, televisie en badkamer met bad of douche.

Chiang Rai – Phowadol Resort & Spa
Prachtig resort gelegen aan een meer van Chiang Rai. Het resort beschikt over een zwembad met bar, wifi en een heerlijk restaurant. De mooie kamers zijn voorzien van airconditioning, minibar, televisie en een badkamer met douche en/of bad.

Chiang Mai – Plaza Hotel
Gelegen in het centrum van Chiang Mai op loopafstand van de beroemde avondmarkt. In de omgeving zijn veel restaurantjes te vinden. Het hotel heeft een heerlijk zwembad en diverse restaurants. De kamers zijn voorzien van airconditioning, koelkast, televisie en een badkamer met douche en/of bad.


 

Activiteiten

Dag-tot-dag programma

Dag 1: Amsterdam – Bangkok
We vliegen comfortabel vanuit Schiphol naar de hoofdstad van Thailand nl Bangkok.

Dag 2: Bangkok
Na aankomst in Bangkok maken we kennis met onze gids en worden we naar ons hotel gebracht. Onderweg zie je dat hypermoderne wolkenkrabbers en authentieke tempels elkaar in rap tempo afwisselen. In het hotel krijgen we eerst een welkomstlunch waarna we meteen Bangkok gaan ontdekken. We bezoeken o.a. het Koninklijk Paleis en de tempel van de Emerald Boeddha.

Dag 3: Bangkok
Na het ontbijt maken we een spectaculaire fietstocht door het hectische Chinatown. We fietsen langs kleurrijke marktjes, kruidenwinkeltjes en overal zie ruik je de geur van de eetstalletjes. De fietsen gaan op een longtailboot en we varen over de klongs (kanaaltjes) over de Chao Praya rivier naar de andere kant van Bangkok waar we ons in een totaal andere wereld wanen. Onderweg genieten we van een heerlijke typisch Thaise lunch. In de avond zijn we vrij om bij te komen van deze leuke dag.

Dag 4: Bangkok – Kanchanaburi
We verlaten Bangkok en maken een ritje per trein. Vervolgens stappen we in longtailboten en bezoeken de beroemde drijvende markt. Vanuit de omgeving komen vele marktkooplui al vroeg naar de drijvende markt om vanuit hun bootjes van alles te verkopen. Door naar Kanchanaburi waar we lunchen en bezoeken de beroemde brug over de Rivier Kwai. Deze brug is tijdens de Tweede Wereldoorlog gebouwd door krijgsgevangenen waaronder ook veel Nederlandse gevangenen.

Dag 5: Kanchanaburi – Ayutthaya – Phitsanulok
We bezoeken de indrukwekkende tempels van Ayutthaya, voormalig hoofdstad van Thailand. We rijden door naar Phitsanulok, een levendige provinciestad.

Dag 6: Phitsanulok – Sukothai – Chiang Rai
Vandaag staan we al vroeg op voor een bezoek aan de ochtendmarkt. De monniken in oranje gewaden maken elke ochtend hun ronde langs de markt. Zij zijn afhankelijk van het voedsel dat de lokale bevolking hun geeft. Dit is een bijzonder ritueel om van dichtbij mee te maken. Hierna staat Sukothai op het programma. We gaan dit Werelderfgoed met zijn prachtige tempels bezoeken per fiets. Aan het einde van de middag komen we aan in Chiang Rai en overnachten hier in een fijn resort.

Dag 7: Chiang Rai
Al vroeg rijden we naar het opiumgebied, de Gouden Driehoek, waar de landen Thailand, Birma en Laos samenkomen. Een bezoek aan het Opiummuseum mag niet ontbreken. Vervolgens rijden we door naar een traditionele Hmong bergstam. Een dorpeling zal ons rondleiden en laten zien hoe zij leven in dit bergachtige gebied. Met uitzicht over de Mekong rivier gaan we hier heerlijk lunchen.

Dag 8: Chiang Rai – Chiang Mai
Een dag vol hoogtepunten! We beginnen met een bezoek aan het Elephant Valley Project. Hier worden olifanten gerehabiliteerd in het wild en we krijgen de unieke kans om dit project te bezoeken en deze prachtige dieren van dichtbij te aanschouwen. Onderweg naar Chiang Mai bezoeken we de sprookjesachtige, boeddhistische Witte Tempel. We komen aan in Chiang Mai, de grootste stad van het noorden, en heeft met zijn oude ommuurde binnenstad een gemoedelijke sfeer. In en rondom de stad is er vanalles te zien en te beleven.

Dag 9: Chiang Mai
Vandaag gaan we wederom olifanten ontmoeten in het Kanta Elephant Sanctuary. We rijden door een prachtig landschap en krijgen bij aankomst een rondleiding. We mogen meehelpen met voorbereiden van het fruit dat we zelf mogen voeren aan de olifanten! We kunnen alles te weten komen over deze indrukwekkende dieren! We wandelen met ze naar de grote vijver waar de olifanten lekker gaan badderen!

Dag 10: Chiang Mai
Vandaag kunnen we uitrusten en even bijkomen van de mooie reis die we aan het maken zijn! Geniet aan het zwembad of wandel door de binnenstad op zoek naar leuke souvenirs!

Dag 11: Chiang Mai – Bangkok
We maken een prachtige wandeling door het oude centrum van de stad waarna we via slingerende wegen de prachtig gelegen Doi Suthep tempel gaan bezoeken. De tempel wordt door veel Thai als heilig beschouwd. Met een steile trap kunnen we de tempel beklimmen. Na de lunch keren we terug naar ons hotel waarna we aan het einde van de middag in de nachttrein stappen. We slapen aan boord waar de zitbanken worden omgebouwd tot prima bedden.

Dag 12: Bangkok
In de ochtend komen we aan in Bangkok en hebben we nog een laatste dag voor het kopen allerlei souvenirtjes en nog even te genieten van de heerlijke Thaise keuken!

Dag 13: Bangkok – Amsterdam
In de ochtend gaan we naar het vliegveld van Bangkok en vliegen terug naar Schiphol. Hiermee komt er een einde aan een reis boordevol herinneringen!


 

Reissom

Vertrekdatum: 22-05-2020

 • Calamiteitenfonds: 2,50
 • Reserveringskosten : 20,00
 • Thailand: 3.152,00
 • Reis-, bagage-, ongevallenverzekering Wereld: 46,41

Inbegrepen in de reissom

 • Alle overnachtingen in goede drie- en viersterrenhotels
 • Alle maaltijden
 • Alle gezamenlijke consumpties
 • Retourvlucht Amsterdam – Bangkok
 • Kosten voor Reisbegeleiding
 • Genoemde excursies en entreegelden
 • Engelssprekende gids tijdens de gehele rondreis
 • Fooien
 • Vervoer ter plaatse met een minibus en nachttrein
 • Reis-, bagage- en ongevallenverzekering “Comfort” van Europeesche Verzekeringen (Let op: Eigen risico)

Niet inbegrepen in de reissom

 • Persoonlijke uitgaven
 • Consumpties en facultatieve uitstapjes
 • Reserveringskosten á €20,00
 • Bijdrage Calamiteitenfonds á €2,50
 • Annuleringsverzekering

Reisinfo

Aantal reizigers/begeleiders

 • Min. aantal reizigers: 6
 • Max. aantal reizigers: 6
 • Max. aantal begeleiders: 2

Opstapplaatsen

 • Schiphol

Bijzonderheden

Zorg voor een geldig paspoort.

Reiscategorie Hoog Niveau

Deze vakantie is geschikt voor deelnemers met autisme van 18 jaar en ouder, met een hoog niveau. Een deelnemer aan deze vakantie:

 • Woont onder (ambulante) begeleiding of zelfstandig
 • Heeft een goede lichamelijke gesteldheid
 • Is zelfstandig, kan zichzelf wassen en aankleden.
 • Kan verbaal communiceren
 • Kan meedenken over het programma en evt. meewerken aan corvee
 • Kan functioneren in een groep en is (deels) in staat om zichzelf te vermaken

Begeleiding

Bij onze vakanties staat het gezamenlijk vakantie vieren voorop, maar met ruime aandacht voor de individuele behoefte. Daarom gaat er op deze vakantie 1 begeleider mee per 3 deelnemers.

Kennismakingsbijeenkomst

Voorafgaand aan jouw vakantie organiseren wij een kennismakingsbijeenkomst in Gouda en zal plaatsvinden op zaterdag 4 april. Ongeveer een maand voor aanvang ontvangt u van ons uitgebreide informatie over deze bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst kun je alvast kennismaken met de begeleiding en andere deelnemers. De coördinator van de vakantie geeft je alvast meer informatie over de vakantie. Ben je nog niet eerder met AutiTravel op vakantie geweest, dan heb je ook een kennismakingsgesprek met de coördinator. Ben je eerder met ons op vakantie geweest, maar wil je toch graag een gesprek met de coördinator dan kun je dit aangeven bij aanmelding voor de bijeenkomst.

Boekingsvoorwaarden

Op deze boeking gelden afwijkende reisvoorwaarden: de aanbetaling betreft 38% van de reissom en dient binnen 7 dagen na factuurdatum aan Stichting Het Buitenhof te worden voldaan. De annuleringsvoorwaarden voor deze reis zijn als volgt;

 • Tot 56 dagen voor vertrek: de aanbetaling
 • Tussen 56 en 28 dagen voor vertrek: 50% van de reissom
 • Tussen 28 en 14 dagen voor vertrek: 75% van de reissom
 • Tussen 14 en 7 dagen voor vertrek: 90% van de reissom
 • Tussen 7 dagen en de dag van vertrek: 100% van de reissom


 

Foto's

 • Thailand - monniken
 • Thailand - rijstvelden
 • Thailand - hotel
 • Thailand - tempels
 • Thailand - tuktuk
 • Thailand - drijvende markt

Vertrekdata:

 • 22-05-2020 (Beschikbaar)

Betekenis statussen

Gegarandeerd vertrek
Deze datum heeft een gegarandeerd vertrek. Dit betekent dat de reis altijd doorgaat, ongeacht het aantal reizigers. Je kunt je dus nu al voorbereiden op jouw vakantie!

Beschikbaar
Deze vakantie heeft nog voldoende plaatsen beschikbaar. Een boeking op deze datum kunnen wij dan ook direct aan jou bevestigen, onder voorbehoud van geschiktheid, tenzij je kiest voor een extra optie, zoals een 1-persoonskamer. Deze zijn altijd op aanvraag.

Op aanvraag
Dit betekent dat de vakantie op de door jou gekozen vertrekdatum niet direct vanuit onze voorraad beschikbaar is. Als je deze reis boekt, streven wij ernaar je uiterlijk binnen 5 werkdagen te informeren omtrent de status van de boeking.
Indien jouw aanvraag niet gerealiseerd kan worden, dan vervalt jouw boeking natuurlijk kosteloos en zullen wij jou informeren over de beschikbaarheid van andere vakanties. Kan aan de aanvraag worden voldaan, dan is jouw boeking definitief en ontvang je van ons een bevestiging.

 
Thailand - monnikenThailand - rijstvelden