Outdoor vakantie Ardennen

8-daagse actieve vakantie - Domaine Polleur - België

Niveau 18 jr en > hoog niveau
Niveau 18 jr en > hoog niveau
Bungalow
Bungalow
Kleine Bus
Kleine Bus

Reissom vanaf 1.099,-

Groepsamenstelling

Uitgebreide kostenoverzicht kies "bereken jouw prijs"

Groepsamenstelling

Vertrekdatum: 03-08-2019

Deze groep bestaat voorlopig uit 5 personen (4 mannen en 1 vrouwen), met een leeftijd tussen de 22 en 28 jaar.

03-08-2019 (Gegarandeerd vertrek)

Extra opties:

(van onderstaande opties is de prijs en beschikbaarheid op aanvraag)

AutiTravel gunt haar reizigers een mooie vakantie, daarom vragen wij diverse gegevens bij het boeken van de reis. Dit duurt slechts 10 minuten met een mooie vakantie in het vooruitzicht!

Hulp nodig bij boeken?

x

Wilt u hulp van onze medewerkers bij het invullen van uw boekingsformulier? Vul hier uw gegevens in, dan reserveren wij een plek voor u en bellen u binnen 1 werkdag terug.

Optie nemen op deze reis?

x

Wilt u een optie nemen op deze reis? Vul dan dit formulier in.

Omschrijving

Lijkt het jou leuk om tijdens de vakantie outdoor activiteiten te doen? Ga dan mee op deze outdoor vakantie naar de Belgische Ardennen. We gaan onder andere klimmen en abseilen, mountainbiken en speleologie doen.

Verblijf

Camping Polleur


Camping Polleur is een gezellige camping in de Belgische Ardennen. Op deze camping Ardennen met zwembad verblijven we in 2 chalets.

Camping Polleur ligt vlakbij het plaatsje Polleur aan het rustige beekje de Hoëgne. De plaatsen Spa, Theux en Malmedy zijn in de buurt van onze camping.Met een oppervlakte van 31m2 en 3 slaapkamers biedt deze accommodatie ruimte voor 6 personen. Wij verblijven met maximaal 4 personen in 1 huisje.
De tuin is 40m2 groot en heeft een betegeld terras (10m2) met volledige tuinset en parasol.

Indeling chalet:
Woonkamer met ruime zit-eethoek met TV.
Open keuken met onder andere een vaatwasser, 4-pitsgasfornuis, grote koelkast met aparte vriesruimte, magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker.
Keukengerei, servies en bestek aanwezig.
3 slaapkamers met één tweepersoonsbed en 4 éénpersoonsbedden. kussens en dekbedden aanwezig.
Badkamer met grote douche, wastafel, haardroger en separaat toilet.
Tuinset met 6 verstelbare tuinstoelen, 2 ligbedden en parasol.

Activiteiten

Programma


Zaterdag 3 augustus:

De vakantie begint vanuit Maarssen. Vanaf hier gaan we met een 9-persoonsbusjes naar de Belgische Ardennen. Vanaf Maarssen is dit ongeveer 235 kilometer rijden. In de middag komen we aan op onze camping. We eten in de avond met elkaar en verder is er vandaag geen programma. Zo kunnen we de omgeving verkennen en elkaar beter leren kennen.


Zondag 4 augustus:

Gedurende een dagdeel vertrekken we naar Rouge Thier en gaan we klimmen en abseilen onder leiding van een instructeur.


Maandag 5 augustus:
In de ochtend gaan we een Adventure Walk maken. De Adventure Walk is een mooie wandeling van ongeveer 7 km waarbij je de omgeving en de prachtige natuur gaat ontdekken. We lopen als groep door de ruige bossen van de Belgische Ardennen. We lopen ook door de weilanden waar het mais soms tot boven je hoofd komt. Deze route gaan jullie zelf ontdekken door 3 verschillende navigatie manieren.


Dinsdag 6 augustus:
Indien het weer het toe laat en er voldoende water in de rivieren staat zullen we gaan kajakken.
Zodra je de kajak bent ingestapt ligt er een mooie tocht van 9 kilometer op je te wachten.


Woensdag 7 augustus:
Vandaag staan er geen outdoor activiteiten gepland. Dat betekent dat, als je daar zin in hebt, je ervoor kunt kiezen om lekker te relaxen rond de tent. Wil je liever wel iets doen? We kunnen er ook voor kiezen om met een groepje een leuk stadje zoals Spa te bezoeken of om met elkaar te gaan zwemmen en zonnen bij de rivier.


Donderdag 8 augustus:
Vandaag staat in het teken van teambuilding. Voor de ultieme teambuilding is vlotbouwen & varen een geschikte activiteit. Door middel van palen, tonnen en touw zal er per groep een vlot gebouwd worden. Eerst volgt er een instructie over de verschillende knopen die van pas zullen komen bij het bouwen van een stevig vlot. De knopen mastworp en dubbele sjorring komen voornamelijk van pas. Na oefenen van deze knopen kan het bouwen van het vlot beginnen. Wees zo creatief mogelijk en maak het vlot zoals je zelf wilt. Als het vlot maar blijft drijven


Vrijdag 9 augustus:
Tijdens de team challenge ga je elkaars kwaliteiten hard nodig hebben om alle spellen zo goed mogelijk te volbrengen. De team challenge duurt ongeveer 3 uur en bestaat uit 9 verschillende spellen waar samenwerking, kracht, vertrouwen, lef en de brains nodig zijn. Er zijn spellen waarbij je de hoogte in gaat zoals bij de trapeze sprong en het kratstapelen. Hierbij gaat het om lef en vertrouwen in de groep. Wie durft het verste weg te springen? Wie kan de hoogste kratten stapel bouwen? Voor degene met hoogtevrees zijn er genoeg taken die op de grond uitgevoerd moeten worden zoals de toren stabiel houden of kratten aangeven.
 

Zaterdag 10 augustus:
Vandaag vertrekken we weer richting huis in de ochtend. 

Reissom

Vertrekdatum: 03-08-2019

 • Outdoor vakantie Ardennen : 1.079,00
 • Calamiteitenfonds: 2,50
 • Reserveringskosten : 20,00
 • Reis-, bagage-, ongevallenverzekering Europa: 19,36

Inbegrepen in de reissom:

• Vervoer vanaf Maarssen naar bestemming en v.v.
• Verblijf op camping
• Maaltijden en consumpties
• Programma zoals hierboven vermeldt
• Vrijwillige ervaren begeleiding
• Reisverzekering

Niet inbegrepen in de reissom:

• Persoonlijke uitgaven
• Annuleringsverzekering
• Reserveringskosten á € 20,00 per boeking (verplicht)
• Calamiteitenfonds á €2.50 per boeking (verplicht)

Reisinfo

Aantal reizigers/begeleiders

 • Min. aantal reizigers: 7
 • Max. aantal reizigers: 7
 • Max. aantal begeleiders: 2

Opstapplaatsen

 • Eindhoven - Van der Valk restaurant
 • Maarssen - Voorzijde station NS, Safariweg

Reisdocumenten: Geldig paspoort/Eur. Identiteitskaart


Reiscategorie Hoog Niveau

Deze vakantie is geschikt voor deelnemers met autisme van 18 jaar en ouder, met een hoog niveau. Een deelnemer aan deze vakantie:
• Woont onder (ambulante) begeleiding of zelfstandig
• Heeft een goede lichamelijke gesteldheid
• Is zelfstandig, kan zichzelf wassen en aankleden.
• Kan verbaal communiceren
• Kan meedenken over het programma en evt. meewerken aan corvee
• Kan functioneren in een groep en is (deels) in staat om zichzelf te vermaken


Begeleiding

Bij onze vakanties staat het gezamenlijk vakantie vieren voorop, maar met ruime aandacht voor de individuele behoefte. Daarom gaat er op deze vakantie 1 begeleider mee per 3 deelnemers.


Kennismakingsbijeenkomst

Voorafgaand aan jouw vakantie organiseren wij een kennismakingsbijeenkomst op zaterdag 4 mei 2019 in Gouda. Hier kun je alvast kennismaken met de begeleiding en andere deelnemers. De coördinator van de vakantie geeft je alvast meer informatie over de vakantie. Ben je nog niet eerder met AutiTravel op vakantie geweest, dan heb je ook een kennismakingsgesprek met de coördinator. Ben je eerder met ons op vakantie geweest, maar wil je toch graag een gesprek met de coördinator dan kun je dit aangeven bij aanmelding voor de bijeenkomst. De uitnodiging voor de kennismakingsbijeenkomst volgt in april.

Foto's

 • Ardennen AT Overig 1 Nieuw
 • Ardennen AT Activiteiten 4 Nieuw
 • Ardennen AT Activiteiten 1 Nieuw
 • Ardennen AT Overig 2 Nieuw
 • Ardennen AT Activiteiten 2 Nieuw

Vertrekdata:

 • 03-08-2019 (Gegarandeerd vertrek)

Betekenis statussen

Gegarandeerd vertrek
Deze datum heeft een gegarandeerd vertrek. Dit betekent dat de reis altijd doorgaat, ongeacht het aantal reizigers. Je kunt je dus nu al voorbereiden op jouw vakantie!

Beschikbaar
Deze vakantie heeft nog voldoende plaatsen beschikbaar. Een boeking op deze datum kunnen wij dan ook direct aan jou bevestigen, onder voorbehoud van geschiktheid, tenzij je kiest voor een extra optie, zoals een 1-persoonskamer. Deze zijn altijd op aanvraag.

Op aanvraag
Dit betekent dat de vakantie op de door jou gekozen vertrekdatum niet direct vanuit onze voorraad beschikbaar is. Als je deze reis boekt, streven wij ernaar je uiterlijk binnen 5 werkdagen te informeren omtrent de status van de boeking.
Indien jouw aanvraag niet gerealiseerd kan worden, dan vervalt jouw boeking natuurlijk kosteloos en zullen wij jou informeren over de beschikbaarheid van andere vakanties. Kan aan de aanvraag worden voldaan, dan is jouw boeking definitief en ontvang je van ons een bevestiging.

 
Ardennen AT Overig 1 NieuwArdennen AT Activiteiten 4 Nieuw